september 2012

cupcakesfeber

Det har blitt litt cupcakes i det siste.

Har testet ut nye smaker og nye mønster. Og det må vises fram.Banancupcakes med ostekrem og brasil-mønster

Kokos-cupcakes med sjokoladekrem

Sjokoladecupcakes med banan og ostekrem

Caipirinha-cupcakes med lime-ostekrem

Bringebærsjokoladecupcakes med sjokoladekrem. klassikerI front; Caipirinhacupcakes med lime og cachaca-ostekrem. I bakgrunnen: Pina colada cupcakes med kokos-ostekrem


 

utstikkere og plungere på supertilbud

mye å gjøre for tiden.

Jobber fulltid som kokk på gardermoen (ja, jeg vet, utdannet journalist, jobber som kokk, merkelig.. ) I tillegg har det vært et par kaker, og jobbet med en del saker..

MEN.

Til poenget.

Kakedesign koster. Utstyr koster. Iallefall i Norge. Da jeg reiste til USA i fjor kjøpte jeg en god del, og sparte godt med penger på det. Men har ikke vært over den dammen siden da.

Men nå har jeg funnet en annen måte.

EBAY!!!

For å gi et eksempel på hvor mye man kan spare på å kjøpe ting på Ebay istedenfor hos Cacas eller andre kakebutikker i Norge.

Plungere og utstikkere er noe jeg bruker veldig ofte, og jeg har alltid lyst på mye. Meeen de koster. Et sett med tre utstikkere i forskjellige størrelser kan fort koste mellom 200-300 kr...

Og når man ønsker seg en god del.. blir det dyrt..

Men for noen uker siden fant jeg et sett på Ebay med12 sett i et.. for 140 kr inkl frakt.. Og idag kom det i posten. LYKKE.
Anbefaler alle som driver med kaker og liker utstikkere sjekke ut kake-avdelingen på Ebay. det kan spare deg mye.. Flere morsomme Ebay-ting jeg har bestilt kommer etterhvert. 

, Lørenskog

Journalist, flymat-kokke-vikar, kakebaker og hobbymenneske. Har litt for mye å gjøre og alt for lite tid

hits