Whoop whoop Whoopie

Whoopie-Pie var et fenomen jeg kom over for noen r tilbake i usa.

En mellomting mellom en makron og en muffins. Myk, st, og kjempedeilig som helgekos, eller en kveld du er fysen p noe stt.

Orker du ikke lage store muffins, og vil ha litt st fingermat vil dette vre perfekt.

Jeg har lagd disse ste herligehetene i forbindelse med Valentines-day, selvflgelig.




For lage whoopie-pies trenger du bare en muffinsoppskrift. Jeg har brukt min standard-muffinsrre, men holdt igjen melkmengden. Denne skal vre god og tykk. .

100 gr smr
100 gr sukker
2 egg
3 dl mel
1 ts bakepulver
2 ts vanilje
5 ss kakao
1 dl melk

pisk smr og sukker, tilsett egg. sikt inn mel, bakepulver, kakao og vanlije. Ha til slutt i melken. Rren skal vre god og tykk, men glatt. Det skal vre mulig spryte ut av en pose uten at alt flyter ut.

Putt rren i en sprytepose, da vil det bli lettere spryte ut.







Stek p 160 grader i 5-10 minutter. kjenn deg fram. de skal vre stekte, men ikke harde.

La de hvile i 20 minutter.

S fyll. Jeg gikk for en ostekrem med bringebrsirup i. Bringebrsirupen koker seg selv av frosne bringebr og sukker, og silte av noe av laken. (resten brukte jeg til cupcakes).

Tilsatte (litt for mye) rosa farge, siden det tross alt er valentine.

50 gr smr

100 gr ostekrem

100 gr melis

3 ss bringebrspirup

bruk ogs her sprytepose. snu rundingene og fyll halvparten av dem med krem. S legger du den andre halvparten opp.

Toppen kan du dekorere med hva du vil. du trenger faktisk ikke dekorere dem engang.
siden det er hjerteuke ble det hjerter denne gangen.



S er det bare nyte. De skal vre myke bite i, saftige, og smake deilig av sjokolade, ostekrem og bringebr.

mmmm..

n kommentar

Stine

10.02.2014 kl.21:38

Jeg var s heldig f smake p disse p jobb i dag. Supergode! 👍

Skriv en ny kommentar

, Lrenskog

Journalist, flymat-kokke-vikar, kakebaker og hobbymenneske. Har litt for mye gjre og alt for lite tid

hits