VELDIG eksotisk.

I går var jeg innom Mega med planer om litt befruktning.
Og der har de fått inn mye eksotisk frukt. Jeg fikk så veldig lyst til å prøve Pithahaya. Den Knall rosa rare frukten. Jeg husket ikke helt hvordan den smakte og ville prøve igjen.
Brukte for så vidt ganske lang tid for å få betalt for min lille frukt, fordi damen i kassen skjønte ikke hva det var. Endte med at jeg lente meg langt over henne for å peke på bildet av den rosa frukten.

Og da hun endelig slo inn ble jeg paff. Eller, merket det for så vidt ikke før jeg hadde tastet koden min, fått godkjent og hun kommenterte at det var dyr frukt. Jeg tittet på lappen jeg fikk, og jo da. Det var en veldig dyr frukt.

Med en kilospris på svimlende 199,- kostet den ille rosa frukten 65 kr. 65 KRONER!! FOR EN FRUKT.

Greit at ting skal være eksotisk, men SÅ eksotisk er den fanden meg ikke. Jeg hadde allerede betalt og gadd ikke starte en krangel. Tenkte jeg skulle smake om den var verd det.
Mine damer og herrer, det er den altså ikke. Den er knapt verd 20 kr. Vassen og rar.Utseende er det eneste som er tøft. Men jeg vil ikke kjøpe frukt for utseende hver gang heller.

Men plutselig skjønner jeg hvorfor dessertene er så dyre på fine restauranter. Det er ofte dekorert med Pithahaya.

Jeg kan med sikkerhet si at jeg kjøper ikke den flere ganger. Selv om den ser kjempetøff ut.
Knæsj frukt. Men IKKE verd prisen

 

2 kommentarer

Maiken

17.09.2010 kl.01:51

hehe, nå fikk jeg lys til å kjøpe den da. ikke pga prisen, men vet ikke om jeg har smakt den før? eller, den ligner på noe jeg spiste i Afrika, men jeg vet ikke om det er den.. neei.. tror ikke det. hm. Må sjekke neste gang jeg er på butikk om jeg ser den, så skal jeg sjekke pris iallefall før jeg kjøper ;P

Siv Annette

17.09.2010 kl.11:34

Haha, den har jeg også prøvd! Og den var heller ikke god :P Men fy fasan, det var dyrt! Jeg tror faktisk vi betalte rundt 20kroner, tilbud eller noe..!

Skriv en ny kommentar

, Lørenskog

Journalist, flymat-kokke-vikar, kakebaker og hobbymenneske. Har litt for mye å gjøre og alt for lite tid

hits